Benut je talent als individu

‘Choose a job you love and you will never have to work a day in your life’

~ Confucius ~

 

Hoe gaaf is het als je elke dag met plezier naar je werk gaat en ook nog eens energie krijgt van je werk?! Als je goed weet wat jouw talenten zijn en deze optimaal benut, sta je steviger in je schoenen en ben je bovendien productiever. Je voelt je als een vis in het water en durft misschien zelfs de sprong te wagen naar een andere kom! Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun natuurlijke talenten ligt. Je sterke kanten bieden de meeste ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Ik help graag jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Herken jij dit:

• Je wil jezelf verder ontwikkelen, maar weet niet goed waar je ontwikkelpotentieel ligt.

• Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar zoekt nog naar wat die stap is.

• De organisatie waarin je nu werkt reorganiseert en je moet op zoek naar een andere baan.

• Je bent best tevreden over je baan, maar hebt het gevoel dat je er nog meer kunt uithalen.

• Je hebt het gevoel dat je op de verkeerde plek zit, maar weet niet wat wel bij je past.

 

Herkenbaar? Ik help je inzichtelijk te maken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En indien nodig kijken we naar wat je nog belemmert om een volgende loopbaan stap te maken. Deze loopbaancoaching resulteert in een uniek TALENTPROFIEL waarmee jij inzichtelijk hebt wat jouw talent is en  hoe dit talent het beste tot zijn recht komt. Dit profiel is jouw gids om werk te doen waar je echt steengoed in bent en waarin jij als mens tot je recht komt.

Wat kun je verwachten van de loopbaancoaching?

Een loopbaancoaching traject start altijd met de Me.Scan. Op basis van de uitkomst van de Me.Scan kan ik je begeleiden bij het verder ontwikkelen van jouw talenten, het maken van stappen in je loopbaan of bij het (her)betreden van de arbeidsmarkt. Wil je meer lezen over een loopbaantraject?

 

Liever zelfstandig aan de slag met je loopbaanontwikkeling?

Als je liever zelfstandig aan de slag wilt met je loopbaanontwikkeling, dan kan ik je goed op weg helpen met de Me.Scan. Daarmee krijg je inzicht in je natuurlijke talenten, aangeleerde talenten en welk werk daar het beste bij past. Vraag nu de Me.Scan aan.

Wil je meer weten? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Ik krijg zoveel energie van jou tijdens de coachsessies!
Karin Mennen foto
KarinCoachee