Benut je talent als individu

‘Choose a job you love and you will never have to work a day in your life’

~ Confucius ~

Hoe gaaf is het als je elke dag met plezier naar je werk gaat en ook nog eens energie krijgt van je werk?! Als je goed weet wat jouw talenten zijn en deze optimaal benut, sta je steviger in je schoenen en ben je bovendien productiever. Je voelt je als een vis in het water en durft misschien zelfs de sprong te wagen naar een andere kom! Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in het werk dat het dichtst bij hun natuurlijke talenten ligt. Je sterke kanten bieden de meeste ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Ik help graag jouw unieke talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Herken je je in een van de volgende coachvragen?

Ontwikkelpotentieel

Je wil jezelf verder ontwikkelen, maar weet niet goed waar je ontwikkelpotentieel ligt.

Loopbaanstap

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar zoekt nog naar wat die stap is.

Groei in huidige functie

Je bent best tevreden over je baan, maar hebt het gevoel dat je er nog meer kunt uithalen.

Verkeerde plek

Je hebt het gevoel dat je op de verkeerde plek zit, maar weet niet wat wel bij je past.

Reorganisatie

De organisatie waarin je nu werkt reorganiseert en je moet op zoek naar een andere baan.

Coachvragen 2

Herkenbaar? En kun je wel wat hulp gebruiken? Ik begeleid je graag naar jouw ideale baan. Lees hieronder hoe ik je kan helpen.

Hoe kan ik je helpen met een loopbaantraject?

Ik help je inzichtelijk te maken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. En ook wat je wellicht nog belemmert om een stap te maken. Het traject resulteert in een uniek talentprofiel waarmee jij inzichtelijk hebt wat jouw talent is en hoe dit talent het beste tot zijn recht komt. Afhankelijk van jouw vraag begeleid ik je in een vervolgtraject bij het ontwikkelen van je talenten, het maken van stappen in je loopbaan of bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Me.Scan als vertrekpunt

De Me.Scan is een tool die je kwaliteiten in beeld brengt, maar ook je natuurlijke talenten. De kwaliteiten die je in je leven hebt ontwikkeld, sluiten niet altijd aan bij je natuurlijke talenten en kosten soms juist energie. En het kan zijn dat je natuurlijke talenten hebt die je nog niet benut. Door dit in kaart te brengen krijg je zicht op wat er ècht bij je past, waar je nog kunt ontwikkelen en in welke kwaliteiten je beter wat minder energie kunt steken. Een loopbaantraject start met de Me.Scan. Op basis van de scan concretiseren we je vraag en stippelen we het traject voor jou uit. Samen werken we aan jouw unieke talentprofiel.

Liever zelfstandig aan de slag met je loopbaanontwikkeling?

Als je liever zelfstandig aan de slag wilt met je loopbaanontwikkeling, dan kan ik je goed op weg helpen met de Me.Scan. Daarmee krijg je inzicht in je natuurlijke talenten, aangeleerde talenten en welk werk daar het beste bij past. Vraag nu de Me.Scan aan

Wil je meer weten? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Contact
Ik krijg zoveel energie van jou tijdens de coachsessies!
Karin Mennen foto
KarinCoachee