Me.Scan

Ontdek het talent dat al van nature in jou aanwezig is!

Als je op weg geholpen wilt worden in je loopbaan, dan is de Me.Scan een mooie start.
Deze scan helpt je om antwoord te krijgen op de volgende vragen:

 

Waar ben ik goed in?

De Me.Scan is een manier om je kwaliteiten in beeld te brengen, maar ook je natuurlijke talenten. De kwaliteiten die je in je leven ontwikkeld hebt, sluiten niet altijd aan bij je natuurlijke talenten en kosten soms juist energie. En het kan zijn dat je natuurlijke talenten hebt die je nog niet benut. Door dit in kaart te brengen, krijg je zicht op wat echt goed bij je past, waar je nog kunt ontwikkelen en in welke kwaliteiten je beter wat minder energie kunt steken.

Ontdek waar je goed in bent

De Me.Scan geeft je snel inzicht in je natuurlijke talenten. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen hoe je vraag eruit ziet. Wil je weten of een studie wel bij je past? Of wil je een andere baan of krijg je promotie en weet je niet zo goed of dit werk bij je past? In de Me.Scan leg ik ook uit hoe de Me.Scan werkt en wat het je oplevert. Dit kennismakingsgesprek mag, maar hoeft niet. Ik raad het je wel aan. De ervaring leert dat je ik je dan veel gerichter kan begeleiden. Je kunt ook zonder gesprek vooraf de scan direct doen. Een kennismakingsafspraak duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en vindt plaats in mijn coachruimte te Helmond.

Hoe de Me.Scan werkt

Je ontvangt van mij een uitnodiging om de Me.Scan online in te vullen. Dit kost slechts 15 tot 20 minuten en kun je doen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Ik ontvang automatisch bericht als je de scan ingevuld hebt en ga aan de slag met voorbereiden van ons gesprek voor terugkoppeling en interpretatie van de resultaten.

Direct weten waar je goed in bent en welke baan of studie daar bij past

Na het doen van de Me.Scan bespreken we in een persoonlijke gesprek van ongeveer 1,5 uur jouw profiel. Ik geef je tips en advies voor je ontwikkeling en je krijgt handvatten hoe je je loopbaan kunt vormgeven. Natuurlijk ontvang je de uitkomt van de Me.Scan zowel op papier als digitaal. Dit gesprek kan eventueel ook op locatie plaatsvinden. Na twee weken hebben we een telefonische evaluatie. We bespreken welke inzichten je hebt gekregen uit de Me.Scan en welke vragen je eventueel nog hebt en eventuele vervolgstappen.

 

Ja, ik wil weten wat ik goed kan!

Ben je enthousiast en wil je weten wat jij goed kan en wat voor werk daarbij past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een afspraak voor de Me.Scan.

 

Meteen aan de slag met de Me.Scan?

 

Kun je niet wachten wen wil je meteen aan de slag met jouw loopbaan? Doe dan direct de Me.Scan via onderstaande button. Maak een account aan op de omgeving die verschijnt en vul de scan in. Je ontvangt daarna direct een gratis mini rapportage waarin een tipje van de sluier wordt opgelicht over jouw talenten.

 

De Me.Scan is een product van TheTrueTalentTeam Benelux. Ik ben geaccrediteerd coach en werk met hen samen. 

Ik krijg zoveel energie van jou tijdens de coachsessies!
Karin Mennen foto
KarinCoachee